FITTER WORDEN MET THE LAZY GYM

3 voorbeeld workouts van slechts 15 minuten waardoor jij fitter en sterker wordt!

Welkom bij jouw gratis try-out

Sta je klaar voor jouw eerste  korte en effectieve workouts waar je naar op zoek was?
Via deze gratis route ontvang je toegang tot 3 video’s direct uit het Lazy Gym workout center.

Zoek je meer kracht, souplesse, een slankere taille, meer power, een betere conditie of vind jij juist de knipoog naar fun belangrijk? Als UNLIMITED maand of jaar lazy lid ontvang je direct toegang tot alle beschikbare video’s, challenges, live trainingen, mindsetprogramma’s en voedingsplannen.

SIMPEL

De eerste stap naar een sterk en vitaler lichaam heb je al gezet. Het enige wat jij nu nog hoeft te doen is op de STARTKNOP te drukken.
Klik hieronder op één van de 3 workouts , test jouw starters niveau en creëer vanaf nu op het tijdstip dat het jou uitkomt een sterker, strakker, gezonder en energieker lijf.

Waarom The Lazy Gym?
……omdat fitter worden ook vanuit huis heel simpel en leuk kan zijn. ]

Voor welke route ga jij?

Liefs, Sarah

BODYWEIGHT & SLOW FLOW

Stijve rug, lang niet getraind, of zin in een relaxte  toch en effectieve training? Creëer met hulp van rustige bewegingen meer bewegingsvrijheid, een sterkere core, meer spieruithoudingsvermogen, verbeteren balans en coördinatie. De gratis training is een onderdeel uit het 12-weekse  slow flow programma.Naast slow flow bieden we ook yoga en bodyweight programma’s aan waarbij we ons focussen op spieruithoudingsvermogen, conditie en souplesse.  

FITNESS HULA HOOP

Leer via onze Hula Gym stap voor stap meerdere hoepel moves en ontwikkel op een speelse manier een sterkere core, een slankere taille en hoepel jezelf soepel.

Wist je dat je van hoelahoepen niet alleen een fitter lijf krijgt maar ook een echte brain trainer is? Oefen regelmatig linksom als rechtsom en maximaliseer elke training! Of elke training zo snel als deze hoeel workout gaat? Zeker niet. Juist voor beginners en iedereen die graag zijn of haar hula skills wil verbeteren ontvangt elk lazy lid toegang tot het  EASY CORE PLAY hoepel programma.

KETTLEBELL

De subtiele krachtpatser, de vetverbrander, de alleskunner.

Ontwikkel super snel, op jouw eigen niveau, zichtbaar een atletisch en fitter lichaam, verbrand meer kcal en ervaar nu de voordelen van onze kettlebell programma’s. De training van vandaag is een onderdeel uit één van onze vele kettlebell trainingen. Als lid ontvang je toegang tot alle kettlebell programma’s zodat jij zelf jouw route kunt bepalen.

Ervaar je snel kleine pijntjes in de rug of mis je kracht? Juist dan kan de kettlebell het verschil maken.